Udskiftning af Vinduer & Døre

udskiftning af vinduer og døre

Vi hjælper dig hele vejen

Udskiftning af vinduer og døre behøver ikke at være besværligt.

Om det kun drejer sig om montering, pris, fuge arb., eller bestilling af elementer, Så hjælper vi dig hele vejen igennem.

Vi har monteret rigtig mange vinduer og døre og dette gør os til nogle af de bedste i branchen. 

Med mere end 18års erfaring inde for faget, ved vi hvad vi taler om, og vi hjælper også gerne med dit projekt.

Ønsker du at bestille en opmåling, enten fordi du har modet på selv at montere eller ønsker du en færdig pakke hvor vi klare det hele for dig. Så kontakt os allerede i dag og book et uforpligtende møde.

Pris & Kvalitet


Der er stor forskel på kvaliteten af de vinduer, som sælges på det danske marked.

Prisen på et almindeligt gennemsnitsvindue kan svinge fra omkring 1.000 kr. til ca. 15.000 kr., afhængigt af størrelse, materiale, isoleringseffekt og producent.

Som det gælder for mange andre byggematerialer, følges pris og kvalitet ofte ad.

Det vil sige, at du kan være relativt sikker på, at et dyrt vindue på alle områder også er bedre end et billigt.

En af de mest omtalte forskelle på billige og dyre vinduer er andelen af kernetræ i vinduets rammer og karme.

Kernetræet forlænger vinduets levetid, da det bl.a. indeholder mere harpiks og dermed bedre modstår vind og vejr.

Kernetræ er derfor efterspurgt i vinduer af fyrretræ. Der ses alt for ofte ved billige vinduesproducenter på nettet at andelen af kernetræ er lavt.

Træet er blevet groet for hurtigt og her ser man desværre tit store revner i karm og ramme på vinduet.

DVV godkendte Leverandør

I et samarbejde med myndighederne har vinduesbranchen indenfor de sidste ti år strammet kravene til nye vinduers energieffektivitet med 50 procent.

Når det angår vinduer med energimærke A, er kravene i dag 75 procent skrappere end minimumskravene til facadevinduer i 2009.

Fra 1. februar 2021 er det et lovkrav, at vinduer skal leve op til en energiperformance svarende til energimærke A, hvor vinduerne lukker mindst lige så meget gratis solvarme ind, som der slipper ud igen.

Det betyder, at de fleste boligejere vil kunne spare adskillige tusinde kroner om året på varmeregningen, hvis de skifter de gamle vinduer ud med nye, DVV-mærkede vinduer.

Og vælger man vinduer med energimærke A, er besparelsen størst.

På linket her kan du faktisk gå ind og se om din ønskede leverandør inde for vinduer og døre er DVV godkendt. 


https://dvv.dk/dvv-ordningen/certifikater-dvv-og-drv/certificerede-vinduesproducenter/

Hvorfor skal jeg vælge et dyre mærke?

På hjemmesiden http://www.energivinduer.dk kan man ved at indtaste boligens størrelse, opvarmningsform og vinduernes alder få en beregning af, hvor stor besparelsen kan være.

Vores hurtige beregning viste os nemlig at en villa fra 60erne med gasvarme. Ville spare ca. 4700kr om året på at skifte til A Mærket vinduer.

Her får du 9 gode grunde til udskiftning:

 • Bedre indeklima
 • Mere dagslys
 • Arkitektur der passer til boligen
 • Indbrudssikring er forhøjet
 • Støj nedsættende glas
 • Bæredygtighed
 • Økonomien i hele boligen
 • Bedre Levetid
 • Kvalitet og garanti

Husets værdi stiger

Tilbagebetalingstiden på nye vinduer er lang, hvis man måler alene på energibesparelser.

Til gengæld stiger boligens salgsværdi ifølge opgørelser med op til 100 procent af den samlede investering i nye vinduer.

ligesom de løbende udgifter til vedligeholdelse kan falde, da nye vinduer i de fleste tilfælde ikke kræver lige så meget vedligeholdelse som gamle.

En del af forklaringen er, at et hus med nye, energimærkede vinduer i reglen vil opnå et bedre energimærke, når det skal sælges.

Og et godt energimærke er med til at presse prisen op og liggetiden ned, når huset kommer på markedet.

På samme måde betyder det, at hvis boligejeren skal låne penge til vinduesudskiftningen i banken, kan boligens vurderes højere.

Måske kan vinduesudskiftningen dermed indgå i en samlet låneomlægning. Så måske ender vinduesudskiftningen med at resultere i en beskeden stigning i afdraget på boligens lån.

Brug Håndværkerfradraget

 • Du skal have almindelig skattepligt i Danmark og være fyldt 18 år inden udgangen af det år, hvor arbejdet blev udført.

 • Ægtefæller og samlevere med fælles økonomi kan dele fradraget uanset, hvem der har betalt. Hver ægtefælle/samlever kan i 2021 få fradrag for op til 25.000 kr. for både håndværkerydelser (12.500 i 2020) og serviceydelser (6.200 kr. i 2020). Beløbet overføres ikke automatisk, så indtast hver jeres andel i jeres årsopgørelse

 • Hvis andre i en husstand, fx dine børn over 18 år, skal have fradrag for udgiften, skal de have betalt et beløb svarende til fradraget. Beløbet skal betales elektronisk, enten til håndværkeren, eller til den i husstanden, som har betalt håndværkeren.

 • I en helårsbolig skal du bo der, mens arbejdet udføres.

 • Du kan kun få fradrag til vedligeholdelse og reparation af en eksisterende helårsbolig eller fritidsbolig. Du kan altså ikke få fradrag for nybyggeri. Du kan heller ikke få fradrag for arbejde i forbindelse med anlæggelse af have – det er kun de tilbagevendende arbejder med vedligeholdelse af haven, der giver mulighed for servicefradrag.

 • Kun ejerne af en fritidsbolig (og deres ægtefæller) kan få fradrag for fritidsbolig. Du kan ikke få fradrag for serviceydelser, hvis du lejer dit sommerhus ud.

 • Selv om du har både helårsbolig og sommerhus, kan du højst få fradrag for 25.000 kr. i 2021 for håndværkerydelser (12.500 kr. i 2020) og serviceydelser (6.200 kr. i 2020).

 • Husk, at det kun er arbejdslønnen, du kan få fradrag for.

Hele Sjællands lokale Tømrerfirma & gulvmand med dokumenteret kundetilfredshed

Det har taget tid, sved og tårer at blive til den virksomhed vi er i dag, og vi bliver hele tiden bedre og bedre for hver ny opgave vi kommer på. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MiMø Byg medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.