Nyt hus, ny tilbygning eller en ombygning i Køge, Roskilde & Ringsted?

Er du i gang med at leve drømmen ud om et nyt hus eller gerne vil have lavet en tilbygning? Så skal du heltsikkert bruge et professionelt og meget kvalitetsbevidst tømrerfirma til dit nybyggeri! MiMø Byg har stor erfaring med alt inden for nybyg, ombygning, tilbygning og vi sætter en ære i at du kommer i mål.

Et nyt hus bygger man ikke mange af i livet

Det er en stor begivenhed og en stor investering, den dag man beslutter sig for at få opført et nyt hus, lave en ny tilbygning eller renovere en eksisterende bygning. Derfor skal det også være det bedste oplevelse.

MiMø Byg har mange års erfaring med byggebranchen, og vi synes det er en ære at få lov at hjælpe med at føre din drøm ud i livet. Det skal gøres i den bedste håndværksmæssige kvalitet og med de bedste materialer, og det kan vi garantere hos MiMø Byg.

Hvis du allerede har både materialer og byggeplaner klar, hjælper vi også gerne med at forberede din byggesag, så selve processen kan glide bedst muligt. Vi samarbejder med alle typer håndværkere om at nå målet, nemlig at dit nye hus, tilbygning eller ombygning opføres i den bedste kvalitet med fokus på omkostninger og fornuftige løsninger.

Små eller store byggeprojekter

Uanset hvor stor din byggesag skal være, kan MiMø Byg påtage sig opgaven. Det kan være, du skal have opført den tilbygning, du lige mangler, og her kan vi tænke i de bedste løsningsmuligheder kombineret med dine planer og dit budget.

Det kan også være, at det drejer sig om et større nybyggeri med opførsel af en eller flere ejendomme. Vi står gerne for hele entreprisen, og har dygtige samarbejdspartnere, der kan supplere.

Som tømrerfirma står vi for kvalitet og kundetilfredshed. Derfor tager MiMø Byg altid udgangspunkt i en dialog med dig, hvor vi sammen kan lægge en tidsplan, så du hele tiden føler dig tryg ved, at din byggesag er i de bedste hænder.

Tag os gerne med på råd allerede i projekteringsfasen, ligesom vi naturligvis også træder til, når du er kommet godt i gang med planlægningen.

Få et tilbud på nybyg

Vi kører dagligt ud for at udføre tømreropgaver og hele entrepriser hos kunder i Køge, Roskilde & Ringsted men kører naturligvis også i resterende sjælland. Du kan kontakte os ved at ringe til os på tlf.: +45 42 77 82 84.

Hele Sjællands lokale Tømrerfirma & gulvmand med dokumenteret kundetilfredshed

Det har taget tid, sved og tårer at blive til den virksomhed vi er i dag, og vi bliver hele tiden bedre og bedre for hver ny opgave vi kommer på. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MiMø Byg medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.