Ny terrasse i Køge, Roskilde & Ringsted?

Hvis du drømmer om en flot nye terrasse i høj kvalitet, så kontakt MiMø Byg. Vi kan skabe en ny terrasse, præcis som du ønsker det.

Som tømrerfirma har vi massiv erfaring med at bygge terrasser, så vi tør godt love dig, at din nye træterrasse bliver det sted udenfor, du allerhelst vil opholde dig.

Din nye terrasse bliver dit nye favoritsted

Med en ny terrasse kan du få skabt det udendørs favoritsted, du går og drømmer om. Vi kan bygge træterrasser, der passer ind til enhver ejendom, uanset om din nye terrasse skal være stor eller lille, og hvordan du ønsker den tilpasset dit hus.

En træterrasse kan opføres i mange forskellige typer træ, og det er op til dig, om den skal være med brede planker, mørkt, lyst eller malet træ, og om du ønsker en lille morgenmads terrasse eller en større terrasse, der kan danne rammen om måltider, solbadning, afslapning og blomsterkasser.

MiMø Byg kan bygge alt fra en lille træterrasse på få kvadratmeter til en stor overdækket terrasse, der måske endda går rundt om huset, så du kan få lys fra flere verdenshjørner.

En træterrasse med stil

Når du skal vælge, hvordan din ny terrasse skal udformes, skal du tage højde for flere ting:

  • Skal din træterrasse opføres i jordniveau eller skal den forhøjes?
  • Hvordan skal den tilpasses eksisterende adgangsdøre og vinduer?
  • Ønsker du en lukket terrasse eller ønsker du måske et rækværk i smukt design?
  • Skal din nye terrasse være en overdækket terrasse? Med fast overdækning eller markise?
  • Skal den opføres i ubehandlet træ, eller ønsker du den efterfølgende lakeret, olieret eller malet?

Vi har mange års erfaring i at bygge nye terrasser, og vi vil gerne vejlede dig om, hvilke muligheder vi kan se for, at du kan få netop den træterrasse, du drømmer om.

Sammen kan vi designe den terrasse, der passer bedst til dine planer, drømme og dit budget, og med hensyntagen til, hvor meget vedligehold du ønsker fremover.

Få en pris på en ny terrasse

Vi kører dagligt ud for at bygge nye terrasser, træterrasser og overdækkede terrasser hos kunder i Køge, Roskilde & Ringsted men kører naturligvis også i resterende sjælland. Du kan kontakte os ved at ringe til os på tlf.: +45 42 77 82 84 – så kan du nyde forår, sommer og efterår på din træterrasse.

Hele Sjællands lokale Tømrerfirma & gulvmand med dokumenteret kundetilfredshed

Det har taget tid, sved og tårer at blive til den virksomhed vi er i dag, og vi bliver hele tiden bedre og bedre for hver ny opgave vi kommer på. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MiMø Byg medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.