Tagarbejde

Hvis du skal have lavet en tagrenovering eller lagt nyt tag i Køge, Roskilde, Næstved og København, så kontakt MiMø Byg. Vi er eksperter i at lægge nyt tag og har mange års erfaring.

MiMø Byg udfører tagarbejde i Køge, Roskilde, Næstved og København.

Tagarbejde i Køge, Roskilde, Næstved og København

Nyt tag i Køge, Roskilde, Næstved og København

Nyt tag til din bolig i Køge, Roskilde, Næstved og København

Hvis du skal have lagt nyt tag eller have lavet en tagrenovering, så kontakt MiMø Byg. Vi er eksperter i at lægge nyt tag og har mange års erfaring. Som tømrerfirma lægger vi naturligvis nyt tag, men vi laver også professionel og kvalitetsmæssigt stærk tagrenovering.

Et nyt tag giver dit hus højere værdi

Hvis du vælger at få lagt et nyt tag på din ejendom, vælger du samtidig at øge ejendommens værdi. 

Et nyt tag er en investering, både fordi huset ser meget pænere ud, og fordi et nyt tag styrker ejendommens klimaskærm. Et nyt beskytter mod indtrængen af fugt og kulde og holder energiomkostningerne nede.

MiMø Byg kan lægge alle former nyt tag, og hvis du vælger at få lavet isolering, når du alligevel skal have taget af og et nyt tag på, kan du fratrække udgifterne til arbejdsløn i forbindelse med isolering af tag med op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden. Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside.

Med et nyt tag holder du varmen inde, hvor den skal være, og samtidig beskytter du såvel ejendom som tagkonstruktionen mod fugt og kulde, der med tiden kan nedbryde bygningen. Du forlænger dermed ejendommens levetid, ligesom indeklimaet bliver betydeligt forbedret.

Et nyt tag giver mange fordele:
  • Højere ejendomsværdi – fordi ejendommen synes mere velholdt
  • Længere levetid for ejendommen – bedre beskyttelse af klimaskærmen
  • Lavere energiomkostninger – fordi varmen ikke ryger ud gennem et utæt tag
  • Bedre indeklima – når fugt- og skimmelsvamp minimeres
Vi laver også tagrenovering

Hvis din ejendoms tag ikke står for en total udskiftning men kan nøjes med en tagrenovering, kan MiMø Byg renovere de dele af dit tag, der har behov for det. Der er ingen grund til at tage hele taget af, hvis dele af det er i god stand.

Vi vil sammen med dig drøfte, hvor meget af dit tag, der har behov for en tagrenovering. Hvis dele af taget er utæt efter storm eller andre skader, kan vi reparere det, der trænger, så du fortsat har et tæt og sikkert tag.

Vi kan lave en tagrenovering, så den passer perfekt ind i ejendommens eksisterende tagstil.

Kontakt os om nyt tag og tagrenovering

Vi kører primært ud for at lægge nyt tag og lave tagrenovering i Køge, Roskilde, Næstved og København. Men vi kører også på resten af Sjælland. Du kan kontakte os ved at ringe til os på tlf.: +45 4277 8284 – så stiger din ejendom i værdi med nyt tag eller tagrenovering.

Din garanti for godt håndværk

MiMø Byg er medlem af DI – Byggeri/ Byg Garanti. Det betyder vi udfører også opgaver som du har fået godkendt igennem byg garanti. Og du er dækket op til 150.000kr inkl. moms for skader og fejl. Derudover går MiMø Byg ikke på kompromis med materialer og kvalitet! Vi bruger udelukkende materialer fra leverandører som lever op til en høj standard.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, så du får netop det du ønsker. Da vi har hovedsæde i Tureby, som ligger meget centralt på Sjælland, kører vi naturligvis i Køge, Roskilde eller København. Men vi kommer også gerne i de resterende dele af Sjælland.