Sildebensparket gulv

Søger du sildebensparket lagt af professionelle? Vi garanterer et solidt og håndværksmæssigt korrekt udført gulv, der vil stå flot med et tidsløst design.

Vi tilbyder sildebensparket gulv i Køge, Roskilde, Næstved og København.

Sildebensparket gulv

Sildebensparket gulv i Køge, Roskilde, Næstved og København

Hos MiMø Byg tilbyder vi sildebensparket gulv i Køge, Roskilde, Næstved og København.

Sildebensparket er et fantastisk flot gulv, lagt en stav af gangen i et sildebensmønster, deraf navnet. Det hører under de lidt mere eksklusive gulve og der er ikke mange der kan lægge dette gulv med præcision og nøjagtighed. Det kræver tid, erfaring og overblik for at kunne lægge det rigtig.

Det fås i mange forskellige træsorter og pris, men bliver primært lagt i eg, da denne træsort er så hårdfør.

Det kan lægges som enkelt stav, eller dobbelt stav, og i forskellige variationer såsom mosaik parket, på forskellige under gulve såsom, Beton eller eksisterende trægulv.

Det fåes også som klikgulv hvor det er 3,5mm træoverflade limet på krydsfiner, eller som 8-9mm laminat gulv.

Hårdtræsudgaven Eg eller Ask fåes i 14, 16, 20 og 22mm tykkelse og fåes i forskellige sorteringer alt efter om man vil have den rene udgave eller spil i gulvet.

Sorteringerne:

Select – Den rene udgave, her ses ingen knaster, splint eller alt for afvigende åretræk i træet.

Natur – En flot sortering hvor meget små knaster er fremtrædende. Her ses også lidt flere åretræk i træet.

Rustik – Her er knaster, splint, spejleffekt og forskellige åretræk. Et meget levende gulv at kigge på.

Ved at klikke på Kontakt kan du allerede i dag blive kontaktet med henblik på et møde hvor vi kan se dit nuværende gulv og give dig en pris i form af, overslag eller fast tilbud på netop din gulv opgave.

Din garanti for godt håndværk

MiMø Byg er medlem af DI – Byggeri/ Byg Garanti. Det betyder vi udfører også opgaver som du har fået godkendt igennem byg garanti. Og du er dækket op til 150.000kr inkl. moms for skader og fejl. Derudover går MiMø Byg ikke på kompromis med materialer og kvalitet! Vi bruger udelukkende materialer fra leverandører som lever op til en høj standard.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, så du får netop det du ønsker. Da vi har hovedsæde i Tureby, som ligger meget centralt på Sjælland, kører vi naturligvis i Køge, Roskilde eller København. Men vi kommer også gerne i de resterende dele af Sjælland.