Hos MiMø Byg!

Sætter vi kunden i fokus og lægger stor vægt på tillid, samarbejde kommunikation og tilfredsstillende udført håndværk.

Vi lægger en ære i at kunne give den bedste oplevelse for kunden igennem byggeriet, og derfor har vi i den forbindelse gjort det muligt for kunden at kunne komme i kontakt med os, også selvom vi er kørt. Skriver du en mail til os, vil vi bestræbe os på at kunne svare dig inden for få timer hvis der skulle opstå spørgsmål til projektet.

Det syntes vi er god kundebehandling.

 

Hos os får du altid et godt resultat og veludført stykke arbejde, idet vi aldrig har for travlt til at leve op til kundens forventninger. Her er der ingen håndværkere der arbejder på akkord.

 

Vi giver altid enten et Overslag eller Gratis Tilbud på dit projekt så du får et bedre overblik over det økonomiske såvel som det praktiske. Vi er altid klar til at besøge dig, på det meste af Sjælland.

Vidste du at du kan få et overslag på din opgave? dvs. du kan maile os billed af din opgave og en beskrivelse på det ønskede stykke arbejde, og så kan vi ud fra dette sende dig en overslagspris på arbejdet som du modtager inden for 48 timer. 

 

Prisen du modtager er Ikke bindende idet vi kun har givet dig et skøn om hvad det ville koste, dette syntes vi er praktisk hvis man drømmer om udførelse af et stykke arbejde, men måske mangler en pris på hvad dette ville koste.

Ønskes en fast pris kan vi komme ud og se opgaven og derefter give dig et Tilbud på dette som du vil modtage inden for 5 hverdage.

Hele Sjællands lokale Tømrerfirma & gulvmand med dokumenteret kundetilfredshed

Det har taget tid, sved og tårer at blive til den virksomhed vi er i dag, og vi bliver hele tiden bedre og bedre for hver ny opgave vi kommer på. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MiMø Byg medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.