Plankegulve lægges i Køge, Roskilde, Ringsted og resten af Sjælland

Fåes i flere forskellige træsorter, men den mest solgte er nok fyrtræsplanken. Især i de gamle lejligheder i københavn bliver der skiftet mange og kunderne er gode til at holde den “gamle” stil og dette hjælper vi selvfølgelig også gerne med.

Et plankegulv defineres ved at det er massive planker i samme træsort, sat sammen med fer og not og skruet fordækt ned i et bjælkelag. Fordækt betyder at skruerne er gemt og ikke synlige, hvorimod i gamle dage blev de sømmet igennem plankerne foroven i hver bjælke.

De fåes i mange tykkelser, men den mest solgte hos MiMø Byg er 28mm. Som vi også anbefaler for det mest stabile og det gulv der kan tåle flest slibninger i gulvets levetid.

Hele Sjællands lokale Tømrerfirma & gulvmand med dokumenteret kundetilfredshed

Det har taget tid, sved og tårer at blive til den virksomhed vi er i dag, og vi bliver hele tiden bedre og bedre for hver ny opgave vi kommer på. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MiMø Byg medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.