Om MiMø Byg

MiMø Byg er et ambitiøst tømrer- og snedkerfirma fra Køge området, som lægger vægt på det gode danske håndværk. Vi sætter en ære i vores arbejde og går ikke på kompromis med halve løsninger. Uanset om du så kommer fra Køge, Roskilde, Næstved eller København, så kommer vi gerne hjem til dig og giver et uforpligtende tilbud.

Vi er altid klar med rådgivning omkring dit byggeprojekt eller din tømreropgave.

MiMø Byg Tømrer og Snedker

Lokal tømrer og snedker i Køge, Roskilde & København.

Vi har kunden i fokus

Hos MiMø Byg sætter vi kunden i fokus og lægger stor vægt på tillid, samarbejde kommunikation og tilfredsstillende udført håndværk.

Vi lægger en ære i at kunne give den bedste oplevelse for kunden igennem byggeriet, og derfor har vi i den forbindelse gjort det muligt for kunden at kunne komme i kontakt med os, også selvom vi er kørt. Skriver du en mail til os, vil vi bestræbe os på at kunne svare dig inden for få timer hvis der skulle opstå spørgsmål til projektet.

Det syntes vi er god kundebehandling.

Overslag og tilbud

Vi giver altid enten et Overslag eller Gratis Tilbud på dit projekt så du får et bedre overblik over det økonomiske såvel som det praktiske. Vi er altid klar til at besøge dig, på det meste af Sjælland.

Vidste du at du kan få et overslag på din opgave? dvs. du kan maile os billed af din opgave og en beskrivelse på det ønskede stykke arbejde, og så kan vi ud fra dette sende dig en overslagspris på arbejdet som du modtager inden for 48 timer.

Priser hos MiMø Byg

Prisen du modtager er Ikke bindende idet vi kun har givet dig et skøn om hvad det ville koste, dette syntes vi er praktisk hvis man drømmer om udførelse af et stykke arbejde, men måske mangler en pris på hvad dette ville koste.

Ønskes en fast pris kan vi komme ud og se opgaven og derefter give dig et Tilbud på dette som du vil modtage inden for 5 hverdage.

Altid et godt resultat

Hos os får du altid et godt resultat og veludført stykke arbejde, idet vi aldrig har for travlt til at leve op til kundens forventninger. Her er der ingen håndværkere der arbejder på akkord.

Om MiMø Byg

MiMø Byg er et Ambitiøst Tømrer og Snedker firma fra Køge området, som lægger vægt på det gode danske håndværk. Vi sætter en ære i vores arbejde og går ikke på kompromis med halve løsninger.

Her er dit projekt i fokus, hvor arbejdet ikke bare skal overstås, men udføres så vi er stolte af det bagefter. Og med 19 års erfaring indenfor branchen står vi ved det vi laver.

Vi løfter de fleste håndværksmæssige opgaver for dig, tømrer eller snedker. Så ring eller skriv og få en snak med os omkring din opgave. Vi sidder altid klar ved telefonen og svarer hurtigst muligt på din mail.

Uanset om du så kommer fra Køge, Roskilde, Næstved eller København, så kommer vi gerne hjem til dig og giver et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, så du får netop det du ønsker. Da vi har hovedsæde i Tureby, som ligger meget centralt på Sjælland, kører vi naturligvis i Køge, Roskilde eller København. Men vi kommer også gerne i de resterende dele af Sjælland.