Dokumenteret Kundetilfredshed

MiMø Byg er et Ambitiøst Tømrer og Snedkerfirma som lægger vægt på det gode danske håndværk.

Vi sætter en ære i vores arbejde, går ikke på kompromis med halve løsninger og netop derfor har vi valgt at dokumentere vores kundetilfredshed ved at være medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder.

Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om os og vores arbejde kan du i nedenstående læse de 3 nyeste anmeldelser.

Hele Sjællands lokale Tømrerfirma & gulvmand med dokumenteret kundetilfredshed

Det har taget tid, sved og tårer at blive til den virksomhed vi er i dag, og vi bliver hele tiden bedre og bedre for hver ny opgave vi kommer på. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MiMø Byg medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.