Kontakt os

Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, så du får netop det du ønsker. Da vi har hovedsæde i Tureby, som ligger meget centralt på Sjælland, kører vi naturligvis i Køge, Roskilde eller København. Men vi kommer også gerne i de resterende dele af Sjælland.

Hvis du søger en dygtig tømrer til dit byggeprojekt, så skal du kontakte MiMø Byg.

Kontakt MiMø Byg

Vi står altid klar til netop dit projekt! 

Ring til os på ovenstående telefon nummer og hør mere om dine muligheder. Vi er altid klar med rådgivning omkring dit byggeprojekt eller din tømreropgave.

Skriv til os på ovenstående mail, hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud så du får netop det du ønsker.

Da vi har hovedsæde i Tureby som ligger meget centralt på Sjælland kører vi naturligvis i Køge, Roskilde eller København. Men vi kommer også gerne i resterende del af Sjælland.

Vi er desuden også medlem af DI – Byggeri/ Byg Garanti. Det betyder vi udfører også opgaver som du har fået godkendt igennem byg garanti. Og du er dækket op til 150.000kr inkl moms for skader og fejl.

Vi kører på hele Sjælland!

Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, så du får netop det du ønsker. Da vi har hovedsæde i Tureby som ligger meget centralt på Sjælland, kører vi naturligvis i Køge, Roskilde eller København. Men vi kommer også gerne i de resterende dele af Sjælland.

Skriv til MiMø Byg

Vi står klar med værktøjet så udfyld blot kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.