Døre og vinduer

Udskiftning af vinduer og døre behøver ikke at være besværligt. Montering, pris, fugearbejde, bestilling af elementer – vi hjælper dig hele vejen igennem.

MiMø Byg tilbyder udskiftning af døre og vinduer i Køge, Roskilde, Næstved og København.

Døre og vinduer

Udskiftning af døre og vinduer i Køge, Roskilde, Næstved og København

Vi hjælper dig hele vejen

Udskiftning af vinduer og døre behøver ikke at være besværligt.

Om det kun drejer sig om montering, pris, fuge arb., eller bestilling af elementer, Så hjælper vi dig hele vejen igennem.

Vi har monteret rigtig mange vinduer og døre og dette gør os til nogle af de bedste i branchen.

Med mere end 18års erfaring inde for faget, ved vi hvad vi taler om, og vi hjælper også gerne med dit projekt.

Ønsker du at bestille en opmåling, enten fordi du har modet på selv at montere eller ønsker du en færdig pakke hvor vi klare det hele for dig. Så kontakt os allerede i dag og book et uforpligtende møde.

Pris og kvalitet

Der er stor forskel på kvaliteten af de vinduer, som sælges på det danske marked.

Prisen på et almindeligt gennemsnitsvindue kan svinge fra omkring 1.000 kr. til ca. 15.000 kr., afhængigt af størrelse, materiale, isoleringseffekt og producent.

Som det gælder for mange andre byggematerialer, følges pris og kvalitet ofte ad.

Det vil sige, at du kan være relativt sikker på, at et dyrt vindue på alle områder også er bedre end et billigt.

En af de mest omtalte forskelle på billige og dyre vinduer er andelen af kernetræ i vinduets rammer og karme.

Kernetræet forlænger vinduets levetid, da det bl.a. indeholder mere harpiks og dermed bedre modstår vind og vejr.

Kernetræ er derfor efterspurgt i vinduer af fyrretræ. Der ses alt for ofte ved billige vinduesproducenter på nettet at andelen af kernetræ er lavt.

Træet er blevet groet for hurtigt og her ser man desværre tit store revner i karm og ramme på vinduet.

DVV godkendt leverandør

I et samarbejde med myndighederne har vinduesbranchen indenfor de sidste ti år strammet kravene til nye vinduers energieffektivitet med 50 procent.

Når det angår vinduer med energimærke A, er kravene i dag 75 procent skrappere end minimumskravene til facadevinduer i 2009.

Fra 1. februar 2021 er det et lovkrav, at vinduer skal leve op til en energiperformance svarende til energimærke A, hvor vinduerne lukker mindst lige så meget gratis solvarme ind, som der slipper ud igen.

Det betyder, at de fleste boligejere vil kunne spare adskillige tusinde kroner om året på varmeregningen, hvis de skifter de gamle vinduer ud med nye, DVV-mærkede vinduer.

Og vælger man vinduer med energimærke A, er besparelsen størst.

Hvorfor skal jeg vælge et dyre mærke?

På hjemmesiden https://www.energivinduer.dk kan man ved at indtaste boligens størrelse, opvarmningsform og vinduernes alder få en beregning af, hvor stor besparelsen kan være.

Vores hurtige beregning viste os nemlig at en villa fra 60erne med gasvarme. Ville spare ca. 4700kr om året på at skifte til A Mærket vinduer.

Her får du 9 gode grunde til udskiftning:

  • Bedre indeklima
  • Mere dagslys
  • Arkitektur der passer til boligen
  • Indbrudssikring er forhøjet
  • Støj nedsættende glas
  • Bæredygtighed
  • Økonomien i hele boligen
  • Bedre Levetid
  • Kvalitet og garanti
Husets værdi stiger

Tilbagebetalingstiden på nye vinduer er lang, hvis man måler alene på energibesparelser.

Til gengæld stiger boligens salgsværdi ifølge opgørelser med op til 100 procent af den samlede investering i nye vinduer.

ligesom de løbende udgifter til vedligeholdelse kan falde, da nye vinduer i de fleste tilfælde ikke kræver lige så meget vedligeholdelse som gamle.

En del af forklaringen er, at et hus med nye, energimærkede vinduer i reglen vil opnå et bedre energimærke, når det skal sælges.

Og et godt energimærke er med til at presse prisen op og liggetiden ned, når huset kommer på markedet.

På samme måde betyder det, at hvis boligejeren skal låne penge til vinduesudskiftningen i banken, kan boligens vurderes højere.

Måske kan vinduesudskiftningen dermed indgå i en samlet låneomlægning. Så måske ender vinduesudskiftningen med at resultere i en beskeden stigning i afdraget på boligens lån.

Din garanti for godt håndværk

MiMø Byg er medlem af DI – Byggeri/ Byg Garanti. Det betyder vi udfører også opgaver som du har fået godkendt igennem byg garanti. Og du er dækket op til 150.000kr inkl. moms for skader og fejl. Derudover går MiMø Byg ikke på kompromis med materialer og kvalitet! Vi bruger udelukkende materialer fra leverandører som lever op til en høj standard.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, så du får netop det du ønsker. Da vi har hovedsæde i Tureby, som ligger meget centralt på Sjælland, kører vi naturligvis i Køge, Roskilde eller København. Men vi kommer også gerne i de resterende dele af Sjælland.