Annekser og udestuer

Anneks, som tilbygning eller udhus i haven. Tag MiMø Byg med på råd, når du skal have bygget dit anneks eller udestue.

MiMø Byg bygger annekser og udestuer i Køge, Roskilde, Næstved og København.

Nyt anneks eller udestue?

Annekser og udestuer i Køge, Roskilde, Næstved og København.

Anneks og opbygning af denne

Vi bygger dit anneks isoleret med Isover eller Kingspan, som en lille tilbygning til dit hjem eller som fritstående anneks Royal eller Standard modeller med mange forskellige variationer, hvor det hele er lavet på stedet, det er ikke et præfabrikeret Anneks. Der er et grundmodul som vi bygger efter, og så er det egentlig kun fantasien der sætter grænserne.

Anneks modul består af 145mm isolering i gulv, vægge og loft, med dampspærre og 2 lag gips. En 2 lags skjult tagpap løsning med alu-kant rundt og tagrende i stål på bagsiden af dette anneks.

Et underventileret gulv som står på et punktfundament med musesikring hele vejen rundt, lukket med eternit plader i bunden.

Dette er grundmodulet på vores Anneks og herefter kan der vælges gulv, facadebeklædning, større isolation, skabsløsninger og antal døre og vinduer for en tillægs pris.

Hertil kan man ydermere få lavet toilet & bad, terrasse eller overdækket indgang hvis dette ønskes.

Vi laver også anlægsarbejde som flisebelægning, opsætning af hegn mm.

Isover 37

ISOVER Formstykker λ30 er hårde isoleringsplader, der ikke er sammentrykkelige og fleksible som de andre varianter af ISOVER Formstykker. Ved montering i træ- eller stålskelet hvor der kan være brug for fleksibilitet, kan det derfor være nødvendigt at anvende en anden montagemetode.

Kingspan

Med Kingspan Kooltherm får du maksimal isolering på minimal plads, så både isolering og dimensionerne af den samlede konstruktion kan reduceres væsentligt. Dette har en effekt på tilgængelige kvadratmeter, dagslys, lineært tab og CO2 forbrug. Kooltherm produkter har også gode brandhæmmende egenskaber og en minimal røgudvikling.

Kingspan Therma

Kingspan TF70 Gulvisolering g er en højtisolerende stiv thermoset polyisocyanurat (PIR) med en firberfri kerne, belagt med kompositfolie på begge sider. Pladen er grundet sin høje trykstyrke særligt egnet til brug under et svømmende gulv.

Et anneks isoleret korrekt sparer penge!

Et anneks isoleret med isover, rockwool eller kingspan. Mulighederne er mange, men vi kan hjælpe dig med dit valg, så dit anneks bliver både energirigtig, varmebesparende og økonomisk.

3D skitser

Man kan i bund og grund selv designe den som man vil have den, i den størrelse man ønsker og med de materialer man vil have.

Vi tegner også en skitse i 3D for en merpris, hvis man ønsker det visualiseret lidt mere.

Hvilken farve

Der kan også vælges om annekset skal males i en ønsket RAL farve eller udføres i hårdtræsbeklædning eller Sinusplader som er en stålkonstruktionsplade i bølge som trapez plader. Denne fungerer både som beklædning og tagplade i stedet for tagpap tag.

Kontakt os

Er du interesseret så ring i dag og lad os få en snak om dine idéer. Det kunne jo være at du var noget tættere på mål end du regnede med!

Din garanti for godt håndværk

MiMø Byg er medlem af DI – Byggeri/ Byg Garanti. Det betyder vi udfører også opgaver som du har fået godkendt igennem byg garanti. Og du er dækket op til 150.000kr inkl. moms for skader og fejl. Derudover går MiMø Byg ikke på kompromis med materialer og kvalitet! Vi bruger udelukkende materialer fra leverandører som lever op til en høj standard.

Få et uforpligtende tilbud

Vi står altid klar til at skræddersy et uforpligtende tilbud, så du får netop det du ønsker. Da vi har hovedsæde i Tureby, som ligger meget centralt på Sjælland, kører vi naturligvis i Køge, Roskilde eller København. Men vi kommer også gerne i de resterende dele af Sjælland.