Anneks Royal eller Standard modeller

På siden her finder du nyttig info omkring vores: Anneks, som tilbygning eller udhus i haven. 

Anneks & opbygning af denne

Tak for din interesse for vores Annekser.

Vi bygger dit anneks isoleret med isover eller kingspan, som en lille tilbygning til dit hjem.

Eller som fritstående anneks Royal eller Standard modeller med mange forskellige variationer.

hvor det hele er lavet på stedet, det er ikke et præfabrikeret Anneks. Der er et grundmodul som vi bygger efter, og så er det egentlig kun fantasien der sætter grænserne.

Anneks modul består af 145mm isolering i gulv, vægge og loft, med dampspærre og 2 lag gips. En 2 lags skjult tagpap løsning med alukant rundt og tagrende i stål på bagsiden af dette anneks.
Et underventileret gulv som står på et punktfundament med musesikring hele vejen rundt, lukket med eternit plader i bunden.

Dette er grundmodulet på vores Anneks og herefter kan der vælges gulv, facadebeklædning, større isolation, skabsløsninger og antal døre og vinduer for en tillægs pris.

Hertil kan man ydermere få lavet toilet & bad, terrasse eller overdækket indgang hvis dette ønskes.

Vi laver også anlægsarbejde som flisebelægning, opsætning af hegn mm.

Isover

Isover 37

Isover 37 Basic Formstykker

ISOVER Formstykker λ30 er hårde isoleringsplader, der ikke er sammentrykkelige og
fleksible som de andre varianter af ISOVER Formstykker. Ved montering i træ- eller stålskelet hvor der kan være brug for fleksibilitet, kan det derfor være nødvendigt at anvende en anden montagemetode.

anneks isoleret

Kingspan

Kingspan Kooltherm

Med Kingspan Kooltherm får du maksimal isolering på minimal plads, så både isolering og dimensionerne af den samlede konstruktion kan reduceres væsentligt. Dette har en effekt på tilgængelige kvadratmeter, dagslys, lineært tab og CO2 forbrug. Kooltherm produkter har også gode brandhæmmende egenskaber og en minimal røgudvikling.

kingspan therma

Kingspan Therma

Kingspan Therma

Kingspan TF70 Gulvisolering g er en højtisolerende stiv thermoset polyisocyanurat (PIR) med en firberfri kerne, belagt med kompositfolie på begge sider. Pladen er grundet sin høje trykstyrke særligt egnet til brug under et svømmende gulv.

Et Anneks isoleret korrekt sparer penge!

Et anneks isoleret med isover, rockwool eller kingspan. Mulighederne er mange, men vi kan hjælpe dig med dit valg, så dit anneks bliver både energirigtig, varmebesparende og økonomisk.

3D skitser

Man kan i bund og grund selv designe den som man vil have den, i den størrelse man ønsker og med de materialer man vil have.

Vi tegner også en skitse i 3D for en merpris, hvis man ønsker det visualiseret lidt mere.

Hvilken farve

Der kan også vælges om annekset skal males i en ønsket RAL farve eller udføres i hårdtræsbeklædning eller Sinusplader som er en stålkonstruktionsplade i bølge som trapez plader. Denne fungerer både som beklædning og tagplade istedet for tagpap tag.

Kontakt os!

Er du interesseret så ring idag og lad os få en snak om dine idéer. Det kunne jo være at du var noget tættere på mål end du regnede med!

byg garanti

PS. Vi er også medlem af DI – Byg Garanti – Klik på linket for at læse mere – https://www.byggaranti.dk/

Hele Sjællands lokale Tømrerfirma & gulvmand med dokumenteret kundetilfredshed

Det har taget tid, sved og tårer at blive til den virksomhed vi er i dag, og vi bliver hele tiden bedre og bedre for hver ny opgave vi kommer på. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi ved at vi har gjort og stadig gør en kæmpe positiv forskel for mange private mennesker og virksomheder. Derfor er MiMø Byg medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværksvirksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder synes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.